Herramientas de Accesibilidad

×

Advertencia

JUser: :_load: No se ha podido cargar al usuario con 'ID': 88

Condis obrirà una hora abans per atendre a les persones grans

Condis obrirà una hora abans per atendre a les persones gransAquesta mesura, que s’aplicarà a partir de divendres, pretén facilitar al màxim la seguretat i la tranquil·litat d’aquestes persones que no hauran de fer cues i es trobaran amb l’establiment perfectament higienitzat a primera hora del matí.

“Aquesta iniciativa pionera és la nostra manera de contribuir a les meravelloses iniciatives ciutadanes i de molts col·lectius que aquests dies estan sorgint al nostre país. Des de qualsevol àmbit, tots podem fer alguna cosa per ajudar a millorar la situació si ens ho proposem”, ha afirmat Xavier Pérez, director de Màrqueting i Comunicació de  Condis.

Inicialment seran tots els supermercats propis de Catalunya els que oferiran aquest servei exclusiu per a persones de més de 65 anys, però es busca que molts dels establiments en règim de franquícia es sumin a la iniciativa per tal de poder donar la màxima cobertura geogràfica.

“Condis és una cadena de supermercats de proximitat, amb una àmplia presència als barris i a les poblacions de Catalunya. Busquem que aquesta mesura pugui beneficiar al màxim de persones i per això anirem ampliant progressivament el nombre de supermercats que ofereixen aquest servei”, ha explicat Xavier Pérez.

A partir de les 10 h del matí, podran accedir als supermercats la resta de clients amb normalitat, seguint les mesures específiques que la companyia ha posat en marxa per tal de garantir la seguretat i la salut de clients i treballadors mentre duri l’epidèmia.

 

Pin It

Nuestras Redes Sociales

Suscripción Newsletter

Suscríbete a nuestra newsletter y recibirás la última información del sector.

Estoy de acuerdo con Términos y condiciones
Farmaventas nº 198
Farmaventas nº 198

Farmaventas nº 198

Farmaventas nº 197
Farmaventas nº 197

Farmaventas nº 197

Farmaventas nº 196
Farmaventas nº 196

Farmaventas nº 196

Especial Premios iDermo 2023
Especial Premios iDermo 2023

Especial Premios iDermo 2023

Contacto


Pau Claris, 138 1º 3ª
08009 - Barcelona - España

Teléfono: +34 93 434 21 21


Datos


16.000 ejemplares mensuales
Más de 12.000 noticias publicadas
Más de 24.000.000 de lecturas

 

Descubre nuestra Editorial

@Copyright PODIUM GLOBAL MEDIA S.L. |  Política de PrivacidadPolítica de Cookies